Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden

De leveringstijd van uw bestelling kan variƫren. Normaal gesproken wordt uw bestelling altijd binnen 5 werkdagen na betaling geleverd. In de meeste gevallen zelfs binnen 48 uur! Mocht het zo zijn dat de artikelen die u bestelt niet direct op voorraad zijn, kan de levertijd oplopen. Wij zullen u hierover altijd op de hoogte brengen, wanneer uw bestelling vertraging dreigt op te lopen. U behoudt zich dan altijd het recht om uw bestelling te annuleren.

Uw bestelling wordt altijd verzekerd!

Mocht u iets breekbaars willen bestellen, hoeft u zich geen zorgen te maken of het wel heel aan komt. Mocht er een ongelukje gebeuren onderweg, is uw verzending gewoon verzekerd.

Wat is de status van mijn bestelling?

Als u benieuwd bent naar de status van uw bestelling, kunt u altijd contact met ons opnemen, bij voorkeur per mail. Vermeld altijd uw ordernummer bij vragen over uw bestelling.

Kan ik ook afhalen?

U kunt bij ons uw bestellingen ook afhalen in de winkel. Dan worden er uiteraard geen verzendkosten berekend. Het is niet mogelijk om te bestellen op de website en later bij afhalen af te rekenen. U kunt wel gewoon in onze winkel komen en de producten ter plekke kopen.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De getoonde afbeeldingen bij de producten dienen ter indicatie, hieraan kunt u geen rechten ontlenen. Typ- en afbeeldingsfouten alsmede prijswijzigen onder voorbehoud.